Home Prirodni lijekovi Mlada majka odlučila da sina da na usvajanje, ali njen razlog će...

Mlada majka odlučila da sina da na usvajanje, ali njen razlog će vam slomiti srce!!

331
0
SHARE

Hana Mondži je Amerikanka koja je rešila da svoj sina da na usvajanje i o tome je javno govorila.Ona je zatrudnela sa 18 godina dok je bila u vezi sa mladićem koji se zvao Kaden. Bili su srećni i radovali su se detetu, ali onda se dogodilo nešto užasno.
Kaden je nažalost preminuo, a Hana je shvatila da ne može sama da odgaja dete.

– Bila sam tužna i počela sam da razmišljam da li mogu sama odgajati našeg sina. Na pobačaj nisam pomišljala. Znala sam da sada više nisam odgovorna samo za sebe nego i za dete. Ali ono je bilo poslednja veza s Kadenom. Odlučila sam dete dati na usvajanje – kaže Hana.Kada je Hana rodila sina, provela je sa njim dva dana nakon što ga je dala ovoj porodici, i napravila je video u kojem mu je objasnila svoje razloge.

– Želim da znaš da te volim, više nego ikoga na svetu. Ovo činim iz ljubavi jer ti ne mogu pružiti da imaš mamu i tatu – rekla je ona.

Srećom, pronašla je savršen par za svog dečaka. Bred i Emili Marš su u braku sedam godina i već imaju tri usvojena dečaka. Ne brane im da vide svoje biološke majke.

– Naši sinovi u životu imaju i svoje biološke majke tako da se nikada ne moraju pitati da li ih je majka volela – kaže Emili.Sprijateljila se sa porodicom usvojitelja i čak živi blizu njih, pa može i da posećuje svog sina.